Zbog održavanja hokejaške utakmice 20.03.2017. termin od 18.00 - 19.00 biće promenjen u 20.00 - 21.00

 

Pristupnica

Molim KLIZAČKI KLUB VOJVODINA 21000 Novi Sad, Ignjata Pavlasa 2-4, Mob.060/55-44-035, da primi u članstvo polaznika – člana u skladu sa svim opštim aktima i pravilima ponašanja Kluba i posebno izjavljujem da sam sa istima upoznat i da naročito prihvatam sledeće obostrane obaveze i odgovornosti:
Prihvatam da će polaznik – član poštovati disciplinu, red, mir i druga pravila sportskog ponašanja, da će na treningu biti koncentrisan, da će se polaznik – član truditi da nauči ono što mu se pokazuje na časovima i izjavljujem saglasnost da u slučaju povreda klub ne snosi odgovornost, u slučaju nepoštovanja pravila treninga. Upoznat/a sam da led predstavlja opasnu stvar, kao i da klizački sport spada u potencijalno opasne sportove te da zbog same prirode sporta postoji mogućnost nastanka tipičnih klizačkih povreda kao što su: udarci od padova, rasekotine, povrede nosa, zgloba i slično. Saglasan/a sam da u slučaju eventualnog povređivanja člana – polaznika, klub neće snositi odgovornost za materijalnu ili nematerijalnu štetu i preuzimam punu i neograničenu odgovornost za nastalu štetu pod istim uslovima kao i lice koje se bavi opasnom delatnošću, s obzirom na to da sam saglasan/a da polaznik – član učestvuje u bavljenju klizačkim sportom. Klizački klub Vojvodina ne može snositi odgovornost za moguće nastajanje povreda i štete koje član nanese sebi ili drugoj osobi. Saglasan sam da trening, odnosno grupu od 20 članova – polaznika, vodi 1 instruktor. Potpisivanjem ove pristupnice budući članovi – polaznici prihvataju klupske propise i organizaciоna pravila bitna za rad i funkcionisanje kluba, kao i da je učestvovanje u aktivnostima kluba dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost.

Osnovni podaci


Napomena: U ovom polju sportista/roditelj treba obavezno da navede eventualne zdravstvene probleme, ako ih polaznik - član ima ili ih je imao u prošlom vremenu (svaka bolest koja bi mogla biti od uticaja, npr.: prelomi, iščašenja, koštane deformacije, meningitis, žutica, epilepsija, itd.).

Prijatelji kluba